הסיפור של בכור את שושי

בכור את שושי היא מסעדה טריפוליטאית אותנטית המנוהלת ע”י אב ובת – בכור ושושי

בכור את שושי פרדס כץ בני ברק הוקמה ב 1966 ע”י סבא בכור ובמשך הזמן הצטרפה אליו בתו שושי.

בשנים הראשונות הייתה זו מסעדת פועלים קטנה שעבדה בעיקר על אנשי השוק שהיה ממוקם סמוך ובישלו שם סירים קטנים של מנות מיוחדות כאשר כל יום הייתה מנה שונה.  עד מהרה גברה הדרישה לעוד מטעמים תחת ידיו המוכשרות של בכור ולאט לאט התפריט גדל וגדל כיום בכור את שושי מגישה את כל המנות כל יום.

תפריט בכור את שושי מציע מבחר מנות ותבשילים גם במסגרת מנות עסקיות המוגשות עם פרוסות לחם עבה כמו פעם, חמוצים, צ’ירצ’י (סלט דלעת טריפולטאי) ותוספת לבחירה.

בין התבשילים המפורסמים תמצאו את הקוסקוס האגדי בגרסה צמחונית עם ירקות או בגרסא הבשרית עם עוף או בקר, מנות אורז או קוסקוס עם מפרומה, אורז עם שעועית, תבשילי בשר עם ירקות מבושלים וגרגירי חומוס, חריימה דגים, מפרום, קציצות חזה עוף ועוד, ובנוסף כל יום תמצאו ספיישל מיוחד לאותו יום בשבוע

תפריט ומשלוחים